06 30 296 58 05 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bevásárlókosár (0)

3 év garancia

3 ÉV EXTRA GARANCIA a MAKITA és DOLMAR gépekre!

Internetes regisztráció esetén a 3 év garancia érvényes minden Makita és Dolmar gépre! Tekintve, hogy gépeink magas minőségű anyagokból, majd 100 év tapasztalatával készülnek és minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át cégünk a kötelező 1 év helyett 3 év garanciát vállal. Ön így biztos lehet abban, hogy termékünk vásárlása esetén hosszú ideig nem lesz gondja vele!

Ipari Bosch garancia

Hosszabbítsa meg ipari Bosch elektromos kéziszerszámának garanciáját!

Az ipari Bosch elektromos kéziszerszámok a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítik. Ezért a Bosch felkínálja Önnek a lehetőséget, hogy közvetlenül a vásárlás után meghosszabbítsa a garanciát 3 évre. Ez az ajánlat érvényes minden ipari kék elektromos kéziszerszámra és mérőműszerre. A nagyfrekvenciás szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, géppel szállított tartozékokra, valamint akkuegységekre és töltőkészülékekre nem érvényes. A garancia meghosszabbításának feltétele, hogy a készülék a vásárlástól számított 4 héten belül itt regisztrálva legyen. A garanciaidő a vásárlás dátumával kezdődik.

Keress minket a Facebook-on, további információkért.
 

KÉRDEZZEN

TEGYE FEL KÉRDÉSÉT!
A LEGRÖVIDEBB IDŐN BELÜL VÁLASZOLUNK!